tirsdag 28. april 2009

Rydding, vasking, kasting og pakking...

Kanskje ikke nødvendigvis i den rekkefølgen men jeg har tro på omrokkering på rekkefølgen som er gitt... Hva jeg styrer med? spør du... hehe jo det skal jeg fortelle deg; jeg skal flytte om noen måneder... dvs 3 måneder og har jo masse av tid; men kjenner jeg meg selv så blir dette et prosjekt som varer fra nå og frem til juli, da jeg reiser enten til mitt nye 'hjem' eller hjem til mor.

Skulle bare ønske jeg var kjempeflink med å kaste MEN er nok desverre laga slik at jeg kan jo ikke kaste, for det kan jo hende jeg får bruk for det jeg har. Og ting blir gitt bort, solgt for at jeg skal slippe og drasse med meg så mye rart hjem... Så lenge Marthe Katt er med på flyttelasset så sier jeg ingenting :) *hehe*

Men krysser fingrene for at jeg klarer og kaste osv slik at jeg forlater der jeg bodde med omtrent like lite som jeg kom med... :) Om det er mulig da... :)

1 kommentar:

  1. Takk for kommentar- huff kaste det er så dramatisk- kanskje vi skulle hatt et lite loppemarked,har en liten mistanke om at det kan bli en del til overs etter oppussinga når saker og ting skal inni skapen igjen- det er en del "retro" der vettu.....snakkes.

    SvarSlett