søndag 4. desember 2011

4.desember 2011 og 2.søndag i advent

Julen kommer enten om man vil eller ei... MEN jeg må no ha ho her fremme om det skal bli jul heime hos meg; ho har blitt avbilda så mange gang før; men det får no så være. Ho e veldig viktig for meg; og ho e godt og vel 30 år gammel; veldig bereist (bodde i USA samt flytta Orkanger rundt, utti havgapet, så til Nordland og Nesna før vi reiste med hurtigruta til Tromsø noen juler men så flytta vi til Finnmark og ble der noen år samt ho har også feira jul på Vikhammer  før man no da er i Troms...) Det e jo selvfølgelig nissejenta mi :) Fikk ho av min avdøde tante Pauline og det e ikke jul før ho sitt i vinduskarmen min... :)2.søndag i advent

To lys skal skinne for kjærlighet og tro,
for dem som viser omsorg og alltid bygger bro.
Må fanger få sin frihet og flyktninger et hjem.
Tenn lys for dem som gråter og dem som trøster dem.Mi kjære nissejente og kjæresten hennes...
3 kommentarer:

 1. Det er godt med julepynt og stas som har en for historie samt har vært med en på vei frem dit man er i dag. Har hilst på henne jeg også:-) Visste ikke at hun hadde fått seg type. Gratulerer med forøkelsen;-)

  SvarSlett
 2. Så koselige dem va det nisse paret. Har å noen ting som bare må være på plass for at det skal bli jul- s..s. et engle spill me levende lys-av varmen fra lyset blir det sånn fin single lyd. Kos dæ me advents helg.

  SvarSlett
 3. Line: Jepp, ho her e superduperviktig for mæ; det bli ikke jul før ho e på plass;) Og det vet jo du alt om :D Nei, det skjedde i fjor da vi va heime på Frøya:P Mye skjer når det e ferie skjønne du;))))
  Turid: Ja, de e kjempekoselig; de sitt no i vinduskarmen og smile... Æ trur de har det veldig bra ilag:) Åhh jah, englespill ja; det bruke mamma å ha opp. E rart med de tradisjonan vårres, korr my dem betyr for oss :)

  SvarSlett