lørdag 27. august 2011

August e en måned for å minnes dæm som ikkje e mere...

Vi alle har våre daga, måneder eller år hvor man kjenner på sorgen over de som ikke er mere. Det er tungt å leve videre med sitt eget liv mens demmes liv gikk tapt når livet hadde så vidt begynt, eller hadde fått smakt på livet og klar til å virkelig leve... Eller at man hadde levd et langt og lykkelig liv og så frem til livet med barn, barnebarn eller oldebarn.

Tid leger alle sår heter det så fint; er ikke helt sikker på om jeg er så enig i denne tesen for sorgen sitter i; men det er opp til hver enkelt hva man velger å gjøre med denne sorgen som omfavner deg...

I August for min sin del er en tung måned for på tampen av måneden er det tre bursdager som etterlatte må feire uten av hovedpersonen er der sammen med oss... Vi feirer ved å minnes de gode minnene, snakke om personen og tårer faller for sorgen over det faktumet at vi ikke kan se de, føle de og høre de, trykker på hjertet vårt og omfavner hjertet vått så hardt.

Jeg vil minnes Kendall Leigh som ble bare 8,5 år 25.august, Trude  som ble bare 20,5 år og min elskede mormor Elsa Mary  som ble 69 år.

Gratulerer med dagen til dere alle; dere er med oss, vi tenker på dere og dere vet hvor mye vi savner dere...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar