onsdag 1. desember 2010

Julekalender


Denne her starta jeg på ifjor da søstersen spurte om jeg ville brodere denne istedet for den klokkestrengen jeg i utgangspunktet skulle brodere. Selvfølgelig sa jeg ja, for den klokkestrengen nekta jeg å brodere; var jo omtrent slik at man måtte ha lupe for å se hvor man skulle brodere. Nei da foretrakk jeg altså noe som så ordentlig ut og forståelig. Men ikke misforstå meg, klokkestrengen blir fin den også sikkert; bare det ikke er jeg som brodere den, for da slipper den og bli tukta med, slengt rundt i rommet i pur irritasjon og sinne.

Neida, jeg hev meg over julekalenderen og selv om det tok et år, var det greit. For det er jo ikke slik at nevøen min forsto ka en julekalender var ifjor når han var 5 mnd enn ka han er no 17 mnd... Men iallefall han har en kalender som er sin og når den ble ferdig; jeg ble så stolt over meg selv... Den ble kjempefin. Sorgen i gleden var at mormor ikke fikk sett ka barnebarnet kunne gjøre... Tatt i betraktning at hun ønsket jeg skulle lære meg å brodere...

Hjemmelaget julekalender er moro og det er varige minner for all tid :D Så jeg er veldig fornøyd med denne altså :D Så nå er julekalender nr 2 under planlegging; da til min gudsønn :)


2 kommentarer:

  1. Så flott den ble :D Du e knall flink, tenker nok lille nevøen kommer til å takke tante i mange mange år for en så flott kalender :)

    SvarSlett