torsdag 9. desember 2010

Adventskalender, dag 8

Da skal vi endelig få luke 8 på plass... Er sent ute men har enda noen timer å gå på. No tenkte jeg at jeg skal innom filmens verden; da på generelt nivå... :) For er det noe jeg er glad i, så er det å se filmer... Noen av mine favoritter er disse.... :)

1. Dirty Dancing; Alle husker Baby og Johnny... Hvor sitatet 'nobody puts Baby in a corner' ble verdenskjent. Denne filmen var den første filmen jeg så på kino og har vært min favoritt siden da...

2. Save the last dance; enda en dansefilm men har skikkelig bra musikk og storyline. Anbefales...

3. Top Gun; Mye har jeg sagt om denne filmen, men denne filmen er skikkelig rå, den har fantastisk bra musikk :o)

4. American History X; en super film som skildrer livet til en som var nynazist og hvordan han prøver å hindre sin lillebror til å ikke følge hans vei som nynazist.

5. The Green Mile; en kjempebra film som skildrer livet til vaktene som jobber på dødscellene i et fengsel i USA.

6. Annie; søt film hvor vi blir kjent med Annie og hennes venner på et barnehjem i New York. Hun venter på at familien hennes skal finne henne mens hun venter er hun på 'trial visit' hos Daddy Warbucks som tilslutt adopterer henne for Annie's foreldre er døde.

7. Anna and the King; romantisk historie hvor vi blir kjent med kongen fra Siam og Anna som er en britisk enke som er lærer. Hun kommer til Siam for å være lærer for Kong Mongkut's barn mens en forsiktig romanse mellom de to bygger seg opp.

8. Harry Potter and the Deathly Hollows part 1; Harry Potter jakter på dødstalismanene som Dumbledore og han begynte å lete etter i film 6; Harry Potter and the Halfblood Prince... Mens han leter etter dødstalismanene, lærer Harry Potter og vennene hans om de tre kraftfulle tingene i magiens verden, nemlig the Deathly Hollows.

9. Harry Potter and the Order of thePhoenix; Harry Potter og vennene danner sin DA som betyr (Dumbledore's Army) for de vil være med å bekjempe Lord Voldemort og hans DeathEaters. Dette er også filmen hvor the Wesley twins slutter på skolen med å sende ut fyrverkerier som de selv har laget.

10. Harry Potter and the Sorcerer's Stone; Her blir vi kjent med Harry Potter for første gang. Han bor hos sine slektninger i 4 Privet Drive. Når Hagrid (gamekeeper på Hogwarts school of Witchcraft and Wizardry) kommer å hjelper han, får Harry Potter en ny sjanse til å få lært seg ting om livet; kanskje ikke helt som han hadde trodd... Men mye moro får han sammen med Hermione og Ron :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar