torsdag 12. februar 2009

Da var overraskelsen ferdig... Håper mottakeren blir fornøyd...

Har jo mange jern i ilden; ikke mindre enn 3 babytepper skulle ha blitt strikket, men har møtt litt motgang så det er lagt litt bort; iallefall det som tilsynelatende burde være det enkleste babyteppet og strikke... Ser det ligger på bordet der; må vel strikke mer på det FØR det støver ned, men det blir etter at jeg har rekt opp til jeg skjønner hvordan man strikker med to farger... *ekke enkelt* så kanskje jeg gjør det i helga :P

Så da har jeg funnet noe annet jeg kan pusle med; nemlig lage en kalender og et kort til bestevenninna mi; skal få sendt den avgårde imorgen så jeg er bra spent på hva hun synes. Jeg syns slike ting er morsomt og lage; samme med kort... :)

Her er kortet, laget i Valentine inspirasjon... I mange år har jeg brukt og sendt kort til venner med Valentine inspirasjon enten laget selv eller vært på butikken og kjøpt. Iår ble det sjøl laga...



OG her er kalenderen; Jeg glemte og si dette om kalenderen; for hver måned har jeg skrevet betydningen og det gammel nordiske navnet for måneden. Det syntes jeg var kjempeinteressant :) og det er sitater fra Severus Snape, Sirius Black, noe krim innslag, musikk innslag i form av to sang tekster jeg vet venninna mi liker veldig godt og påske inspirasjon/juleinspirasjon/Halloween inspirasjon i kalenderen for at den skal ha noe til felles med den som skal få den...








4 kommentarer:

  1. Det hæfta ittj...!!
    Må være litt av en gave å få dette.....å det teppe må vi få en skikk på...kan jo ikke være sååå vanskelig om en legger to kloke hoder i bløt og ber det tredje om hjelp? Avtale!
    Snakkes etter kloringa i måra.

    SvarSlett
  2. Så flittig og flink du er! En hjemmelaget kalender har jo jeg også fått - og selv om den hører fjoråret til så henger den fortsatt. Funker fint som pynt, nemlig :)

    SvarSlett
  3. Ta med deg strikkinga di, så unnagjør du noe her i godt selskap:) Vi teller ned dag for dag. Emilie gleder seg masse til kvalitetstid med gammelnaboen!

    SvarSlett
  4. Må bare inn å kommentere litt ;)
    Jeg er kjempe fornøyd med kalenderen, den er bare kjempe flott... tenkte jeg skulle ut med hammer og spiker i kveld så jeg får hengt den opp et sted jeg kan se den hver dag. Må bare finne ut hva som er den beste plassen :)

    SvarSlett