torsdag 12. februar 2009

Da var overraskelsen ferdig... Håper mottakeren blir fornøyd...

Har jo mange jern i ilden; ikke mindre enn 3 babytepper skulle ha blitt strikket, men har møtt litt motgang så det er lagt litt bort; iallefall det som tilsynelatende burde være det enkleste babyteppet og strikke... Ser det ligger på bordet der; må vel strikke mer på det FØR det støver ned, men det blir etter at jeg har rekt opp til jeg skjønner hvordan man strikker med to farger... *ekke enkelt* så kanskje jeg gjør det i helga :P

Så da har jeg funnet noe annet jeg kan pusle med; nemlig lage en kalender og et kort til bestevenninna mi; skal få sendt den avgårde imorgen så jeg er bra spent på hva hun synes. Jeg syns slike ting er morsomt og lage; samme med kort... :)

Her er kortet, laget i Valentine inspirasjon... I mange år har jeg brukt og sendt kort til venner med Valentine inspirasjon enten laget selv eller vært på butikken og kjøpt. Iår ble det sjøl laga...OG her er kalenderen; Jeg glemte og si dette om kalenderen; for hver måned har jeg skrevet betydningen og det gammel nordiske navnet for måneden. Det syntes jeg var kjempeinteressant :) og det er sitater fra Severus Snape, Sirius Black, noe krim innslag, musikk innslag i form av to sang tekster jeg vet venninna mi liker veldig godt og påske inspirasjon/juleinspirasjon/Halloween inspirasjon i kalenderen for at den skal ha noe til felles med den som skal få den...
4 kommentarer:

 1. Det hæfta ittj...!!
  Må være litt av en gave å få dette.....å det teppe må vi få en skikk på...kan jo ikke være sååå vanskelig om en legger to kloke hoder i bløt og ber det tredje om hjelp? Avtale!
  Snakkes etter kloringa i måra.

  SvarSlett
 2. Så flittig og flink du er! En hjemmelaget kalender har jo jeg også fått - og selv om den hører fjoråret til så henger den fortsatt. Funker fint som pynt, nemlig :)

  SvarSlett
 3. Ta med deg strikkinga di, så unnagjør du noe her i godt selskap:) Vi teller ned dag for dag. Emilie gleder seg masse til kvalitetstid med gammelnaboen!

  SvarSlett
 4. Må bare inn å kommentere litt ;)
  Jeg er kjempe fornøyd med kalenderen, den er bare kjempe flott... tenkte jeg skulle ut med hammer og spiker i kveld så jeg får hengt den opp et sted jeg kan se den hver dag. Må bare finne ut hva som er den beste plassen :)

  SvarSlett