søndag 28. mars 2010

Påskeferien er her :o)

Da står det en ny ferie for døra, æ for min sin del skal ikke klage, e godt med ferie. Men må si at den kom på det perfekte tidspunktet, man kjenne sæ tappa og no skal energien få bli full lada te man går inn i de to siste månedene av skoleåret.

Men med påskeferie så bringe det så mangt og meget; som feks den her lille gule saken :)

Og på tv'n så e det påskekrim og æ må si det e feriens høydepunkt om man ikke møte på vænna eller e ute på tur :) Min favoritt e Hercule Poirot av Agatha Christie :)

Og børste støv av bøker man ikke har hatt tid tell å lese i den siste tida, eller for min del må æ si det siste året... Så derfor e påskeferien bli det gledelig gjensyn med Sagaen om Isfolket :)


1 kommentar:

  1. Jeg slapp opp for lesestoff i påska, bøkene jeg hadde bestilt rakk ikke fram før jeg dro nordover. Det blir nok litt jobbing på meg i deler av påskeferien, men det betyr at jeg er mer ajour når ferien er slutt. Det er en stund siden sist jeg løste kryssord, så det har jeg også kastet meg over med stor iver. Dro fra et hus jeg der jeg ikke rakk å vaske gulvet og badet før jeg reiste, så det må tas når jeg kommer tilbake på fredag. Fikk heldigvis ryddet, støvsugd og kastet all søpla. Jeg skal innom et søskenbarn på vei sørover, de har hytte ikke så langt unna Hitra - tunnellen. Kos deg videre med påskeferie, det er viktig å lade batteriene. :)

    SvarSlett