onsdag 24. juni 2009

En drøm går i oppfyllelse...

Helt sia Kardemomme By kom te Kristiansand Dyrepark har æ alltid drømt om å reis dit for å sjå korr Politimester Bastian, Barberer Sørensen, Trikkefører Syversen og Tante Sofie bodde... Tida den gikk og den gikk... Og æ kom mæ aldri ned dit for det va alltid nå anna som kom i veien. Men igår så fikk æ drømmen min oppfylt. :D Æ reiste te Dyreparken og møtte nån slektninga :D og sammen fikk vi ein kjempetrivelig dag :D

Det skal sies at Kaptein Sabeltann e en del av vår familie, og den har gått i arv fra det eldste søskenbarnet mitt te det yngste på 3 år... Og han e fremdeles like populær... Så en tur med 'Den Sorte Dame' mått man jo, og ute på Gresshavet så møtte man spøkelsesskipet 'Grevinnen'. Til stor overraskelse for både barn og voksne så ble det en skikkelig sjørøvertokt... ;o)

Da når den turen va unnagjort, fortsatte man utforskinga av Kaptein Sabeltann's magiske verden :o) Nån sjørøvera møtte man jo også; nån av Kaptein Sabeltann's besetning... Benjamin og Langemann. Men han sjøl var ikke tilstedet, jeg tror nok at han var opptatt med sjørøvertokt på en av de andre syv havene som han hersker over... :o)

Når da den sjørøversida va lagt te side, så va det mye annet og se; som feks i Kardemomme By... En tur med trikken, 'Linje 1' måtte man jo også få til... En kakebit fikk man smake :o) Og da når trikken stoppet, så ble den jammen meg røvet... Røverene Kasper, Jesper og Jonatan fikk så lyst til å reise med trikken så de røva den like så godt...

Ellers så når de hadd røvet trikken, så bestemte de seg for at nei, vi røver heller tante Sofie, så hun ble vel også røvet ... :o)

Og annet man så i Dyreparken, var alle disse dyrene man gjerne hadde bare lest om i bøker... :) Løveungene ble også observert :o) og bilde ble tatt selvfølgelig... :) Tigeren ble også observert :o) og fotografert før de bestemte seg for å 'lekesloss' litt :o)

Alt i alt var dette en vellykket dag :o) og jeg reiser gjerne tilbake :o) for å utforske deler av parken jeg ikke rakk igår for jeg håpet å få sett det jeg hadde drømt om å få sett :o)

2 kommentarer:

  1. Aldri for gammel for Kardemommeby , vet du- æ maler å maler.

    SvarSlett
  2. Tror du likte Kardemommeby like godt (eller bedre?) som bryllupet. Men det ene utelater jo ikke det andre.
    Nydelige midnattssolbilder du har nedenfor.
    Så får du ha en riktig fin sommer. Kanskje vi møtes på bloggen fra tid til annen.

    SvarSlett