onsdag 17. desember 2008

En annen type askepott...

Jeg måtte bare sitere hva bloggen min heter :) og min relasjon til askepott er den fortellingen som jeg fikk lest for meg da jeg var ei lita jente, og så når jeg ble gamlere så så jeg 'Askepott' i Disney sin versjon og forelsket meg i magien som filmen fremstilte. Prince Charming som prinsen heter, han ble jeg også forelsket i, så man kan jo si at han var mitt første 'crush' hehe ... En tegneseriefigur...

Da jeg ble gamlere gikk filmen 'tre nøtter til Askepott' på nrk1 hver jul, og jeg satt benkret foran tv skjermen og kikket på filmen og drømte meg bort. Jeg også ville være prinsesse og finne min prins Charming... Det er ingen jul uten 'tre nøtter til Askepott' eller Disney sin versjon av Askepott :o) De to filmene må jeg se, for de fremkaller min relasjon om ideen, magien som filmene skaper og jeg drømmer meg bort :o)

Da jeg gikk på høyskolen og skulle bli lærer, ble jeg ofte kalt vaskepott... hehe for jeg en gang var glad i å vaske, så derfor er dette minblogg kalt annen type askepott :) For jeg tror at hvem som helst kan være Askepott i sin egen verden fylt av magi... Det er bare og leite etter den så finner du den... Akkurat som finne veien til Betlehem :o) Følg den skinnende og funklende stjernen på himmen så høyt der opp :o)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar