tirsdag 11. januar 2011

Timen er slagen...

Som overskrifta si... 'timen e slagen' men for ka.... er det noen som kanskje lurer... Jo det er å gjøre endringer i livet sitt slik at man sitter der om mange år og kan faktisk si 'det har jeg gjort' Mine endringer er ikke store i den store helheten men for meg er de store nok. Og det er ikke mange forandringene man trenger å foreta seg før man har endret på det som ikke er bra og positivt.

Carpe Diem :)

Se øyeblikket og ta det... For man vet ikke når det er for seint.

3 kommentarer:

 1. Du må ha tvi tvi med alt som skjer. Krysser fingrene for deg jeg:-) Du lurte på Eos lipbalm? Den får du kjøpt på nettet, vita eller andre helsekostforretninger. Også Kaphahl(skrives det sånn?)har disse. "Erterne" koster rundt 100 lappen men de er skikkelig dryge i bruk. Jeg har hatt min i snart 1,5 år.

  SvarSlett
 2. Hva er det du skal finne på?
  Når man først sier A, så må man si... B :-)
  Lykke til, uansett hva det er du har funnet på :-))

  SvarSlett
 3. Det er godt å se at ting går rette veien, og som du sier trenger det ikke være en revolusjon av forandringer. Håper du finner roen og trives der du er. Er det noe jeg har angret på, er det de valgene jeg ikke tok. Jeg betaler prisen nå, og vet at jeg må ta tak selv for å gjøre noe med tingenes tilstand. Ønsket om mer utdanning, og et mer permanent bosted er av de tingene jeg må få bestemt meg for. Snart 40, men blir jeg voksen noengang? Vel, det er jeg ikke sikker på. Blir aldri kvitt utferdstrang og kvitt lysten til å se mer av verden. ;)

  SvarSlett