tirsdag 10. mars 2009

Da har kreativiteten fått en liten oppvåkning...


Dette er et ramme oppheng og de to bildene av Il Divo fikk jeg av ei venninne og håper at jeg kan blogge noen av mine egne bilder av gruppa; men tiden vil vise hva akkurat det blir til...


Laga et kort til venninna mi :) Syns det å lage kort er kjempemoro, selv om det tar tid så er det alltid moro og prøve det som er kjent samt forsøke noe nytt... Det som er nytt denne gangen er bokstavene :) De er slike glitter Chip Chatter bokstaver :)

Her er et bursdagskort til ei venninne som bor i England :)

Dette kortet er til ei venninne som bor i Skottland :)

Dette kortet er til ei venninne som bor i Nederland :)

Her kan du se et lite knips av albummen som jeg har laget til ei venninne fra da vi var på sightseeing i Paris :) Vi er i en park og tar dette bildet; ikke så veldig langt unna Champs Elycee.

Her ser man forsiden til albummet. Materialet her har jeg fått av en klubb jeg er medlem i. De har mye spennende samt noe som jeg bruker hobbypakken til andre ting; kort, bøtter el.


Dette kortet har jeg laget i minne til Kendall, jenta jeg passa da jeg var au-pair i Amerika. Hun døde desverre for 10 år siden og jeg savner henne like mye nå som den dagen jeg sa hadet til henne. Lite visste jeg da den gangen at det var siste gangen jeg så henne, hørte stemmen hennes samt fikk klem av henne. Dette kortet sendes til min andre familie i California.
' I love how the sky is blue and the horses run free and how all living things are deep down in my heart' skrevet av Kendall :)

Disse sink bøttene fikk en ny look og skal til sin nye eier imorgen. Håper vedkommede som får dem blir glade og bruker de til og ha lys i evt bruke det som lykt eller blomsterpotte :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
E jo nesten som om å være i mørketida det her; bare det å finn på ka man ska lage kreve jo en del oppvåkning men det virke no som om kreativiteten har våkna opp fra dvalen den har vært i ei stund... Kan det vær for at man sjer sola mer og mer, eller e det faktisk at man høre fuglan syng når man har opp vinduet eller at måsen skråle når den e i fjæra... Eller e det bare det at no e det vår om ikke så alt for lenge ... :) Vi e jo i den første vårmåneden dog snøen ligg alt for godt på marka syns æ... Så kem vet ka som fins under snøen; kanskje årets første hestehov... Men den så æ allerede i januar, heime på Titran.
Nei no ska æ legge hodet i bløt og komme opp med flere smarte og kreative ideer tell kort mm :)
Men dette har da blitt kreert :) Ikke nå av det æ har laga ska vær heime tell mæ; nåkka ska gies vekk mens nåkka anna ska få bli sendt i posten...


- Carpe Diem -


















































3 kommentarer:

  1. Jøss som du har produsert!- Vår bøtta har funnet sin plass lag med lykter og rækved, tråden henger med den å. Den andre bøtta må æ finne mere ut om , hvor den vil trives?
    Har så mange gaver å blogge nå atte.....

    SvarSlett
  2. Her har du hatt ånden :) Mange fine kort, og "stemningsbilder". Ha ei fin uke videre.

    SvarSlett
  3. Får du laget noen kort om dagen, eller går det mest i jobbannonser? Ligger en liten utfordring til deg i bloggen min, om du vil :)

    SvarSlett